Nieuws

Programma CH Buitenpost 2022 bekend

08-06-22 | Het programma van CH Buitenpost staat vast! Met dit jaar twee mooie kampioenschappen, verschillende tuigrubrieken, een spectaculaire dravershow en natuurlijk de springsport in de hoofdpiste. Ook wordt dit jaar het horecaterras en het strodorp vernieuwd. Voor de jongere kinderen is er daarnaast van alles te beleven op het terrein. Het aanvangstijdstip is 12.00 uur, waarbij het gevarieerde programma doorloopt tot 19.30 uur met daarna een afterparty en live-muziek in de tent. Binnenkort wordt meer bekendgemaakt over de kaartverkoop. 

Download hier het programma van CH Buitenpost 2022

CH Buitenpost maakt zich klaar voor een editie als vanouds

16-03-22 | Het bestuur van het Concours Hippique Buitenpost maakt zich, na twee jaren het hippisch festijn niet georganiseerd te kunnen hebben, klaar voor die 67e editie. Woensdag 3 augustus staat Buitenpost weer geheel in het teken van de paardensport. Het bestuur is druk gaande met de opzet van het programma. Het belooft weer een middag- en avondvullend programma te worden met verschillende tuigrubrieken met Friese paarden, Tuigpaarden en Hackney’s, spring- en showrubrieken. 

Lees meer

Afgelasting CH Buitenpost 2021

Het bestuur is de afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de ‘Speciale Editie 2021’ van het Concours Hippique Buitenpost. Helaas vormen de nieuwe coronamaatregelen een te grote uitdaging om in dit tijdsbestek het concours te organiseren. Wij keken er ontzettend naar uit, maar de gezondheid en veiligheid van alle bezoekers staat bij de organisatie voorop.

Volgend jaar hopen wij samen met onze vrijwilligers en sponsoren weer een prachtig paardensportevenement te kunnen organiseren voor onze trouwe deelnemers en publiek! Graag tot ziens op woensdag 3 augustus 2022.

CH Buitenpost gaat door met 'Speciale Editie 2021'

We gaan ervoor! Woensdag 4 augustus staat weer in het teken van de 67e editie van het Concours Hippique Buitenpost! Nadat we vorig jaar het concours niet door konden laten gaan, kijken wij er ontzettend naar uit om weer een prachtig paardensportevenement te organiseren. Dat betekent dat we de coronamaatregelen vanuit de overheid zullen volgen. Daarom organiseert het bestuur de ‘Speciale Editie 2021’ van het Concours Hippique Buitenpost. 

Update 2 | CH Buitenpost 2021

Voor het organiseren van een evenement gelden met de huidige coronamaatregelen een aantal voorwaarden en dit vergt voorbereidingen voor de organisatie van CH Buitenpost. Dat betekent onder andere dat toegangskaarten voor het concours dit jaar alleen online besteld kunnen worden. Op dit moment werken wij aan het opzetten van een online ticketpagina. Binnenkort vermelden wij wanneer de online ticketverkoop start en hoe dit in zijn werk gaat. Blijf op de hoogte via onze website en social mediakanalen!

Update 1 | CH Buitenpost 2021

Het gaat de goede kant op met de coronacijfers en ook de maatregelen voor evenementen worden steeds verder versoepeld. Dat biedt ook mogelijkheden om het concours dit jaar voort te zetten! Het bestuur komt geregeld bijeen en is op dit moment druk bezig een programma te organiseren passend bij de situatie. Binnenkort brengen wij een bericht naar buiten over hoe het concours er dit jaar uit komt te zien. Houd daarvoor onze website of de social mediakanalen in de gaten. Én zet woensdag 4 augustus alvast in de agenda!

67e editie CH Buitenpost verplaatst naar 2021

De COVID-19 pandemie houdt ons allemaal op de wereld in de greep. Wij hebben als bestuur van de Paardensport Commissie Buitenpost, dan ook alle begrip voor de maatregelen van de Nederlandse overheid om alle vergunningplichtige evenementen te verbieden tot 1 september 2020. Dus ook de afgelasting van ons jaarlijkse Concours Hippique, wat dit jaar voor de 67e keer gehouden zou worden op “it Mejontsmafjild”.

Lees meer