Nieuws

Online kaartverkoop CH Buitenpost 2024 gestart

Wilt u zeker zijn van een entreekaart voor het Concours Hippique Buitenpost op 7 augustus 2024? Online bestelt u vooraf eenvoudig uw entreekaarten. Daarnaast zijn de entreekaarten ook verkrijgbaar bij de ingang van het terrein op de concoursdag (dezelfde entreeprijs €10,00). Jongeren t/m 14 jaar hebben gratis entree. 

Bestel hier uw entreekaarten

Programma CH Buitenpost 2024 bekend

19-06-24 | Het programma van CH Buitenpost staat vast! Met dit jaar het Nederlands Kampioenschap Tuigpaarden Klavertje Drie, Finale KFPS Nieuwelingencompetitie, een show met Marc-Peter Spahn, de Grote Prijs van Buitenpost en natuurlijk nog veel meer rubrieken. Voor de jongere kinderen is er daarnaast van alles te beleven op het terrein. Het aanvangstijdstip is 12.00 uur, waarbij het gevarieerde programma doorloopt tot 19.30 uur met daarna een afterparty en live-muziek in de tent. Binnenkort wordt meer bekendgemaakt over de kaartverkoop. 

Download hier het programma van CH Buitenpost 2024

Concours Hippique Buitenpost Tiemen Dolfijn Kristyna van der Laan

Tiemen Dolfijn geeft voorzitterschap CH Buitenpost door aan Kristyna van der Laan

Voorzitter Tiemen Dolfijn van het Concours Hippique Buitenpost heeft laten weten dat hij per 1 januari 2024 het stokje als voorzitter van de Paardensport Commissie Buitenpost overdraagt. Na ruim 15 jaar met veel plezier deze rol te hebben ingevuld, vindt hij het tijd om plaats te maken voor een nieuwe voorzitter. Over dit besluit is de afgelopen maanden in de commissie gesproken en hieruit is gezamenlijk besloten dat Kristyna van der Laan het voorzitterschap gaat overnemen. 

Lees meer

Startlijsten springen CH Buitenpost 2023

De startlijsten van de springrubrieken Z en ZZ en voor de Grote Prijs van Buitenpost zijn bekend. 

Bekijk hier de startlijsten

 

Online kaartverkoop CH Buitenpost 2023 gestart

Wilt u zeker zijn van een entreekaart voor het Concours Hippique Buitenpost op 2 augustus 2023? Online bestelt u vooraf eenvoudig uw entree- of VIP-kaarten. Daarnaast zijn de entreekaarten ook verkrijgbaar bij de ingang van het terrein op de concoursdag (dezelfde entreeprijs €10,00). Jongeren t/m 14 jaar hebben gratis entree. 

Bestel hier uw kaarten

Drie kampioenschappen tijdens CH Buitenpost 2023

Op woensdag 2 augustus 2023 staat Buitenpost weer volledig in het teken van paardentopsport met het Concours Hippique. Deze editie worden er maar liefst drie Nederlandse Kampioenschappen verreden: Klavertje drie Fries ras, Tuigpaarden ereklasse en Hackney’s Dames. Daarnaast is de strijd om de Grote Prijs van Buitenpost altijd een bijzonder element in het programma, waarbij ruiters en amazones het uitdagende springparcours afleggen met hun paarden. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven op het concoursterrein. Dat maakt het concours een dagje uit voor het hele gezin. Het programma start om 12.00 uur en loopt door tot 20.00 uur, waarna er ook nog een afterparty plaatsvindt met live-muziek in de tent. Voor de afterparty is er vrij entree. 

Download hier het programma van CH Buitenpost 2023

Programma CH Buitenpost 2022 bekend

08-06-22 | Het programma van CH Buitenpost staat vast! Met dit jaar twee mooie kampioenschappen, verschillende tuigrubrieken, een spectaculaire dravershow en natuurlijk de springsport in de hoofdpiste. Ook wordt dit jaar het horecaterras en het strodorp vernieuwd. Voor de jongere kinderen is er daarnaast van alles te beleven op het terrein. Het aanvangstijdstip is 12.00 uur, waarbij het gevarieerde programma doorloopt tot 19.30 uur met daarna een afterparty en live-muziek in de tent. Binnenkort wordt meer bekendgemaakt over de kaartverkoop. 

Download hier het programma van CH Buitenpost 2022

CH Buitenpost maakt zich klaar voor een editie als vanouds

16-03-22 | Het bestuur van het Concours Hippique Buitenpost maakt zich, na twee jaren het hippisch festijn niet georganiseerd te kunnen hebben, klaar voor die 67e editie. Woensdag 3 augustus staat Buitenpost weer geheel in het teken van de paardensport. Het bestuur is druk gaande met de opzet van het programma. Het belooft weer een middag- en avondvullend programma te worden met verschillende tuigrubrieken met Friese paarden, Tuigpaarden en Hackney’s, spring- en showrubrieken. 

Lees meer

Afgelasting CH Buitenpost 2021

Het bestuur is de afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de ‘Speciale Editie 2021’ van het Concours Hippique Buitenpost. Helaas vormen de nieuwe coronamaatregelen een te grote uitdaging om in dit tijdsbestek het concours te organiseren. Wij keken er ontzettend naar uit, maar de gezondheid en veiligheid van alle bezoekers staat bij de organisatie voorop.

Volgend jaar hopen wij samen met onze vrijwilligers en sponsoren weer een prachtig paardensportevenement te kunnen organiseren voor onze trouwe deelnemers en publiek! Graag tot ziens op woensdag 3 augustus 2022.

CH Buitenpost gaat door met 'Speciale Editie 2021'

We gaan ervoor! Woensdag 4 augustus staat weer in het teken van de 67e editie van het Concours Hippique Buitenpost! Nadat we vorig jaar het concours niet door konden laten gaan, kijken wij er ontzettend naar uit om weer een prachtig paardensportevenement te organiseren. Dat betekent dat we de coronamaatregelen vanuit de overheid zullen volgen. Daarom organiseert het bestuur de ‘Speciale Editie 2021’ van het Concours Hippique Buitenpost. 

Update 2 | CH Buitenpost 2021

Voor het organiseren van een evenement gelden met de huidige coronamaatregelen een aantal voorwaarden en dit vergt voorbereidingen voor de organisatie van CH Buitenpost. Dat betekent onder andere dat toegangskaarten voor het concours dit jaar alleen online besteld kunnen worden. Op dit moment werken wij aan het opzetten van een online ticketpagina. Binnenkort vermelden wij wanneer de online ticketverkoop start en hoe dit in zijn werk gaat. Blijf op de hoogte via onze website en social mediakanalen!

Update 1 | CH Buitenpost 2021

Het gaat de goede kant op met de coronacijfers en ook de maatregelen voor evenementen worden steeds verder versoepeld. Dat biedt ook mogelijkheden om het concours dit jaar voort te zetten! Het bestuur komt geregeld bijeen en is op dit moment druk bezig een programma te organiseren passend bij de situatie. Binnenkort brengen wij een bericht naar buiten over hoe het concours er dit jaar uit komt te zien. Houd daarvoor onze website of de social mediakanalen in de gaten. Én zet woensdag 4 augustus alvast in de agenda!