CH Buitenpost gaat door met Speciale Editie 2021

Concoursdatum: woensdag 4 augustus van 12.00 – 20.00 uur

We gaan ervoor! Woensdag 4 augustus staat weer in het teken van de 67e editie van het Concours Hippique Buitenpost! Nadat we vorig jaar het concours niet door konden laten gaan, kijken wij er ontzettend naar uit om weer een prachtig paardensportevenement te organiseren. Dat betekent dat we de coronamaatregelen vanuit de overheid zullen volgen. Daarom organiseert het bestuur de ‘Speciale Editie 2021’ van het Concours Hippique Buitenpost. Dat houdt het volgende in:

Online kaartverkoop
Entreekaarten voor het concours kunnen dit jaar alleen online besteld worden. De startdatum van de verkoop  wordt vooraf bekend gemaakt via de website en social mediakanalen. Daarbij wordt ook de link vermeld waar entreekaarten gekocht kunnen worden. De entreekaarten kosten €10,00 per stuk. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Coronatoegangsbewijs
Volgens de huidige coronamaatregelen is het verplicht dat bezoekers vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs laten zien bij de ingang van het concoursterrein. U kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

Let op: zonder coronatoegangsbewijs kunt u het terrein niet betreden. Het coronatoegangsbewijs kunt u geprint of via de CoronaCheck-app meenemen. U dient hierbij ook uw legitimatiebewijs te tonen.

Bekijk hier de poster 'Het coronatoegangsbewijs, zo werkt het'.

Geen tribune
Dit jaar kiest het bestuur voor een bescheiden aankleding van het concoursterrein. Dat betekent dat er dit jaar geen tribunes aanwezig zijn op het terrein. U mag zelf (klap)stoelen meenemen en rondom de hoofdpiste plaatsen. Daarnaast zullen er een aantal klapstoelen op het terrein aanwezig zijn waarop u kunt plaatsnemen.

Online programmaboek
We stellen dit jaar alleen online een programmaboek beschikbaar. Het programmaboek kunt u via onze website downloaden, via de telefoon bekijken of van te voren uitprinten.

Wij hopen samen met u weer te genieten van de paardensport, cultuur en gezelligheid met deze ‘Speciale Editie 2021’ van het Concours Hippique Buitenpost. Graag tot ziens op woensdag 4 augustus op het Mejontsmaterrein in Buitenpost!