Het evenement dat er uitspringt!

Buitenpost is van oudsher nauw met het paard verbonden. Lange tijd kende het dorp een grote paardenmarkt, die met meer dan 800 paarden omstreeks de jaren dertig van de vorige eeuw haar hoogtepunt bereikte.

De edele viervoeter vervult nu “slechts” een functie voor sport en ontspanning. Daarom vindt er al sinds 1954 op de dag van de paardenmarkt – de eerst woensdag in augustus – een groot hippisch festijn in Buitenpost plaats: het Concours Hippique Buitenpost. Het Concours Hippique Buitenpost is één van de mooiste eendaagse openlucht paardensport evenementen van Nederland! Ook dit jaar worden er weer duizenden bezoekers verwacht die volop kunnen genieten van de unieke sfeer van dit prachtige evenement. Een evenement voor het hele gezin!

Het Concours Hippique Buitenpost vindt plaats op het Mejontsmaterrein, gelegen tussen de Hoefslag, De Mejontsmastraat en de Troelstralaan in Buitenpost. Ga naar onze contactpagina voor de routekaart of klik hier voor Google Maps en maak uw eigen routebeschrijving.

Hp-oW-N-

Video’s van het evenement

Foto’s van het evenement

top